J.Borskis: Daugavpilī ir visai aktīvs nomas tirgus 1

Daugavpilī ir visai aktīvs nomas tirgus, portālam Gorod.lv paziņoja nekustamā īpašuma vērtētājs Jurijs Borskis. Nomas tirgus kopējās tendences speciālists komentēja sekojoši:

„Šobrīd dzīvokļu nomas piedāvājumu vidū galvenokārt ir diennakts nomas piedāvājumi. Par mēneša nomas maksu 50 latu apmērā un vairāk iznomā gan vienistabas, gan trīsistabu dzīvokļus. Neskatoties uz to, ka papildus nomas maksai cilvēkam vēl jāsedz komunālie maksājumi, un rezultātā sanāk visai liela summa, šāda veida piedāvājumi ir diezgan pieprasīti.

Kā arī nomas tirgū ir pieprasīti lēti dzīvokļi bez mēbelēm, kuru nomas maksa ir 10-20 lati mēnesī plus komunālie maksājumi. No otrās puses, visai pieprasīti ir arī mēbelēti vienistabas dzīvokļi ar labu remontu, kuru nomas maksa ir 50 latu un vairāk, savukārt trīsistabu dzīvokļa nomas maksa var sasniegt 200 latus plus komunālie maksājumi”.

Borska kungs atzīmēja, ka Daugavpilī darbojas nelieli investori, kuri cenšas atjaunot kādreiz praktizēto biznesu, kas bija saistīts ar nomas tirgu.


Написать комментарий

Gorodok.lv:) Nomu neatšķirat no īres??? Speciālists:)