Depardjē piemēram seko arī citas slavenības

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Itāļu aktrise Monika Beluči un viņas vīrs – franču aktieris Vensāns Kasels (abi kopā attēlā) – nolēmuši sekot Žerāra Depardjē piemēram un pamest Parīzi, kur viņi dzīvoja līdz šim, lai dotos uz Riodežaneiro.

Neraugoties uz to, ka visiem ir skaidrs, ka tā ir bēgšana no 75% lielā "bagātnieku nodokļa" Francijā, Beluči uz žurnālistu jautājumiem atbildējusi, ka tas nav iemesls - viņu Brazīlijā saistot "vietas poēzija".

 

"Mūsu mājas Rio atrodas tieši pludmalē, un tās burtisku uzsūc okeāna enerģiju. Katrā pasaules vietā ir savas problēmas, bet man patīk, ja cilvēks pret savu mājvietu attiecas kā pret poēziju," teikusi Beluči.

Tāpat arī slavenais komponists Žans-Mišels Žārs izteicies, ka gatavojas no Francijas pārcelties uz Angliju, savukārt policijas rīcībā nonākuši dokumenti, kas liecina, ka bijušais Francijas prezidents Nikolā Sarkozī savu kapitālu nolēmis reģistrēt Londonā.

 

Ir cilvēki, kas tiecas tieši uz Krieviju - piemēram, amerikāņu aktieris un grupas 30 Seconds to Mars mūziķis Džareds Lēto.

"Ja es pārceltos uz dzīvi Krievijā, kā jūs domājat, kuru pilsētu man vajadzētu izvēlēties," savā Twitter kontā jautā aktieris, bet viņa fani uzreiz rekomendē Maskavu, Sanktpēterburgu un Krasnojarsku. "You want a lot of snow? In Krasnoyarsk it muuuuuuuch," iesaka kāds fans.

Cilvēki ir arī pārsteigti par Lēto labo krievu valodu, ko nav iespējams panākt ar google translate programmas palīdzību, tāpēc izsecinājuši, ka viņš noteikti tiekas ar kādu krievu modelīti.


Написать комментарий