Uzņēmumi “airBaltic” ievieš maksu par reģistrēšanos lidojumiem lidostā 1

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no 1.februāra ieviesīs 10 eiro jeb 7 latu reģistrēšanās maksu tiem pasažieriem, kuri vēlēsies izmantot personalizētu reģistrāciju lidostā, portālu "Delfi" informēja lidsabiedrībā.

"Ja visi pasažieri izmantotu reģistrāciju internetā un mobilo reģistrāciju, viņi kopā ietaupītu līdz pat 90 miljoniem minūšu gadā un tādējādi samazinātu arī rindas lidostās. Tas ir ievērojams laika ietaupījums – vairāk nekā 15 gadi – tāpēc mēs vēlamies iedrošināt mūsu pasažierus lietot modernās tehnoloģijas. Līdz ar to mēs uzlabosim interneta un mobilo reģistrāciju, kā arī ieviesīsim maksu pasažieriem, kuri vēlas izmantot personalizētu reģistrāciju lidostā," skaidro "airBaltic" komercdirektors Mihaels Grimme.


Plašs uzlabojumu klāsts tikšot ieviests pašapkalpošanās reģistrācijai. Šāds pakalpojums ir pieejams interneta vietnē "airBaltic.com" un viedtālruņos, ievadot adresi "airBalticMobi.com".

Papildus labākai funkcionalitātei, reģistrācija internetā būšot pieejama līdz vienai stundai pirms reisa izlidošanas, iepriekšējo divu stundu vietā. Tādējādi pasažieriem tiks sniegta lielāka brīvība reģistrējoties lidojumiem, jo turpmāk to varēs izdarīt internetā, no savām mobilajām ierīcēm, esot ceļā uz lidostu vai lidostā. Reģistrācija internetā pieejama laikā no plkst.12 iepriekšējā dienā pirms paredzētā lidojuma.

Reģistrējoties internetā, pasažieri, kuriem nav reģistrējamās bagāžas, var doties tieši uz lidostas drošības kontroles punktu. Savukārt pasažieriem, kuriem ir reģistrējamā bagāža, tā ir jānodod tam speciāli paredzētā vietā, skaidro "airBaltic".

Pasažieriem, kuri vēlas izmantot personalizētu reģistrāciju lidostā, šis pakalpojums tiek piedāvāts par 7 latiem (10 eiro), ja biļetes ir iegādātas, sākot no 2013.gada 1.februāra. Pasažieriem, kuri vēlēsies reģistrēties pie Biznesa klases galdiņa, tiks piedāvāta ātrā reģistrācija, šo pakalpojumu iegādājoties "www.airBaltic.com".

Personalizēta reģistrācija lidostā bez maksas tiek piedāvāta pasažieriem, kuri iegādājušies biznesa "Flex" un biznesa klases lidojuma biļetes, "BalticMiles VIP" karšu īpašniekiem, pasažieriem, kuri ceļo kopā ar bērniem līdz 2 gadu vecumam, pasažieriem, kuri lūguši speciālu palīdzību, pakalpojumus vai medicīnisko palīdzību un pasažieriem, kuri ceļo no lidostām, kur pašapkalpošanās reģistrācija nav pieejama.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.


Написать комментарий

Cik ir to uzņēmumu??? :)