Jauna sieviete pēc dzemdībām noveco par 40 gadiem

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kādas 27 gadus vecas ķīnietes seja pusgadu pēc dzemdībām tā sakrunkojusies, ka jaunā sieviete tagad izskatās līdzīga sirmai vecenītei.

Kā vēsta resurss "LifeNews", Vu seja pēc otrā bērna piedzimšanas pārklājusies dziļām grumbām un sakrunkojusies, tāpēc apkārtējie cilvēki domā, ka viņa ir savu bērnu vecmāmiņa, nevis māte. Sieviete jūtas spiesta slēpties no sabiedrības tā vietā, lai baudītu mātes laimi.


"Agrāk biju jautra un pārliecināta par sevi. Es centos turpināt normālu dzīvi, ģērbos kā visas manas vienaudzes. Bet tagad mani uzskata par večiņu, un es neko nevaru ar to iesākt. Cilvēki domā, ka mans vecums ir 60 līdz 70 gadi," Vu atklājusi vietējiem plašsaziņas līdzekļiem.

Pirmās izmaiņas izskatā Vu ievērojusi jau pēc pirmā dēla piedzimšanas, kad viņa bijusi tikai 21 gadu veca. "Jau tolaik pamanīju, ka mana āda zaudējusi tvirtumu, bet nepievērsu tam lielu uzmanību. Tagad situācija kļuvusi vienkārši šausmīga," sacīja sieviete ar reto novecošanās sindromu.

Izmisusī sieviete pat gribējusi beigt dzīvi pašnāvībā, tomēr beidzot vērsusies pēc palīdzības pie ārstiem. Mediķi secinājuši, ka jaunā sieviete cieš  no retas saslimšanas - anetodermijas, kas izraisa ādas daļēju atrofiju un elastīgo audu sabrukumu.

Speciālisti pieļauj, ka Vu retā slimība varētu būt noteikta ģenētiski. Vienīgais veids, kā uzlabot sievietes izskatu, būtu veikt plastisko operāciju.


Написать комментарий