Latgales novada sporta veterāni veiksmīgi startēja vieglatlētikas sacensībās Ventspilī

foto: livani.lv
foto: livani.lv

20.janvārī, Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā tautas sporta pasākuma „Nāc un sporto!” ietvaros norisinājās ziemas sacensības vieglatlētikā senioriem, ziņo Olimpiskā centra „Ventspils” mājas lapa.

Kopumā sacensībās piedalījās gandrīz 90 sportisti no Ventspils, Ventspils novada, Rīgas, Jūrmalas, Bauskas, Tukuma, Talsiem, Liepājas, Kuldīgas, Līvāniem, Daugavpils u.c. Ar mūsējiem paspēkoties bija ieradušies arī kaimiņi no Lietuvas.

Sacensības tika aizvadītas 6 vecuma grupās un šādās disciplīnās – 60 m, 300 m un 1500 m skrējienos, tāllēkšanā, augstlēkšanā, trīssoļlēkšanā, lodes grūšanā un 3 km soļošanā.

Mūsu Latgales reģionu pārstāvēja līvānieši Leontīne Vītola, Anna Ivbule, Mārīte Vilcāne un Vladimirs Poļakovs, kā arī daugavpiliete Ināra Fjodorova. Skaistas uzvaras tika svinētas 60 m skrējienā, tāllēkšanā un 300 m skrējienā. Leontīnei Vītolai izdevās labot divus sacensību rekordus – 60 m un tāllēkšanā. Annai Ivbulei izdevās izcīnīt 4.vietu lodes grūšanā, Ināra Fjodorova uzvaras laurus plūca 3 km soļošanā, izcīnīja 2.vietu tāllēkšanā un 4.vietu 60 m. Mārīte Vilcāne izcīnīja uzvaras tāllēkšanā un lodes grūšanā un 2.vietu 60 m, bet Vladimirs Poļakovs izcīnīja pārliecinošas uzvaras 60 m skrējienā, augstlēkšanā, trīssoļlēkšanā.

Jāatzīmē, ka nākamais starts veterāniem paredzēts 3.februārī Jēkabpilī, bet pats atbildīgākais starts – Rīgā 16.februārī Latvijas Pašvaldību sporta veterānu senioru 50.sporta spēlēs vieglatlētikā.


Написать комментарий