Projekts „Mana istaba – tava istaba” meklē jaunus dalībniekus

foto: vissnotiek.lv
foto: vissnotiek.lv

Projekts „MANA ISTABA – TAVA ISTABA” norisināsies jau otro reizi, ziņo Madonas novada pašvaldības portāls. Tā ir iespēja kopā ar citiem jauniešiem doties ciemos uz bērnu namiem un cita veida sociālās aprūpes iestādēm un, kopā radot, sportojot, komunicējot un priecājoties, veidot kontaktu starp dažādās vidēs mītošiem jauniešiem.

Projekta ietvaros šogad no 30.jūnija līdz 9.jūlijam jaunieši dosies uz Zemgali un Kurzemi, apciemojot 4 sociālās aprūpes iestādes. Savukārt 17.augustā notiks projekta noslēguma pasākums, kura laikā tiks vākti ziedojumi labdarībai.

Projekts „MANA ISTABA – TAVA ISTABA” vismaz 12 jauniešiem ir bijis atspēriena punkts, iespēja ieraudzīt sevī ko nebijušu, mainīt domāšanu, nojaukt psiholoģiskās barjeras komunikācijā ar sociālajam riskam pakļautiem vienaudžiem, kā arī iemesls pārdomāt katram savu vērtību sistēmu, saprast, cik maz mēs reizēm novērtējam to, kas mums pieder, kas mums apkārt, un to, ko mēs spējam dot sabiedrībai.

Jāatzīmē, ka projekts domāts jauniešiem, kuri vēlas pavadīt vasaru, gūstot pieredzi darbā ar sociālajās iestādēs mītošajiem bērniem, papildināt savas organizatoriskās prasmes, saņemt neviltotu mīlestību un kļūt mazliet sociāli atbildīgāki. Pietiekties dalībai projektā var līdz 1.martam, aizpildot anketu. Rezultāti tiks paziņoti līdz 15.martam.


Написать комментарий