Daugavpilī startējušas sacensības „Zelta ripa”: visi interesanti tiek aicināti apmeklēt spēles

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 29.janvārī notika sacensību „Zelta ripa” pirmās spēles. Minēto turnīru trešo gadu pēc kārtas rīko „Daugavpils pilsētas hokeja klubs” sadarbībā ar Daugavpils Sporta pārvaldi un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldi. Šogad dalībai turnīrā pietiekušās 7 komandas – Daugavpils 17., 13.vidusskolu, J.Raiņa 6.vidusskolas, Centra vidusskolas komandas, kā arī komandas no Ilūkstes, Kalupes un lietuviešu Zarasu pilsētas.

29.janvārī atklātajā slidotavā Kandavas ielā 17a notika sacensību pirmās 3 spēles, kurās Daugavpils komandas pagaidām nav guvušas uzvaras. Spēlē ar Daugavpils 17.vidusskolas un Zarasu skolas komandu piedalīšanos ar 10:12 uzvarēja komanda no Lietuvas, spēlē starp 13.vidusskolu un komandu no Ilūkstes uzvarēja viesi – 3:2, bet trešajā spēlē J.Raiņa 6.vidusskola ar 2:3 piekāpās komandai no Kalupes.

DHK „Latgale” izpilddirektors Arvīds Saušs atzīmēja, ka pagaidām sarežģīti noteikt sacensību līderi – labi spēlē Ilūkste, cīņas sparu parādīja arī komanda no Kalupes, mūsu vidusskolu komandas ir nedaudz mazākas sastāva ziņā, tomēr jauniešu vēlme uzvarēt ir liela.

Šodien, 30.janvārī, plkst.17:00 un 18:00 slidotavā Kandavas ielā 17a notiks sacensību divas spēles, kurās savā starpā sacentīsies komandas no Kalupes un Ilūkstes un 13.vidusskolas un J.Raiņa 6.vidusskolas komandas. Tiek plānots, ka nākamās spēles varētu notikt Kalupē. Spēļu saraksts, iespējams, tiks koriģēts, jo daži Centra vidusskolas komandas dalībnieki ir saslimuši.

A.Saušs atzīmēja, ka Hokeja klubs nodrošina sacensību dalībniekus ar formu, ķiverēm, cimdiem, spēļu laikā dežurē mediķis. Kluba vadība aicina visus interesentus apmeklēt spēles, atbalstīt savu komandu un, iespējams, nākotnē pašiem sākt nodarboties ar šo sporta viedu.

Fotogalerija


Написать комментарий