Kas būs modes etalons 2013.gadā?

foto: duden.de
foto: duden.de

Jaunas, atraktīvas modeles, kuras tuvākajā laikā uzrakstīs jauno modes vēsturi un būs slavenas kā Sindija Krauforde, Klaudija Šīfere, Linda Evangelista un Naomi Kempbela, ziņo portāls style.rbc.ru.

Dri Hemingveja

Tā ir slavenā žurnālista Ernesta Hemingveja mazmeita. Viņai ir 25 gadi. Dri jau paspēja piedalīties vairākās reklāmas kompānijās Valentino, Jean Paul Gaultier un Gianfranco Ferre, piedalījās arī vairākās fotosesijās. 2009.gadā Dri piedalījās Givenchy un Calvin Klein skatēs.

Pēc top-10 most popular style.com jauniete ieņem trešo vietu.

Sofija Fleminga

Modele no Holandes sadarbojas ar Aquascutum, Cynthia Steffe, Jonathan Saunders, Just Cavalli, Kenzo, Lacoste, Matthew Williamson, Sportmax, Yohji Yamamoto, DKNY, Givenchy kompānijām. Modelei ir 23 gadi. Sofijai ir visas iespējas kļūt par supermodeli.

Karla Kloss

Karla piedalījās Calvin Klein, Gucci, Chanel, Marc Jacobs, Zac Posen, Givenchy, Valentino, Versace, Carolina Herrera skatēs. Piedalījās populāro žurnālu fotosesijās. 2011.gadā modele pēc models.com portāla bija vispieprasītākā modele. Pagājušā gada nogalē piedalījās apakšveļas Victoria’s Secret Fashion Show prezentācijā.

Frīda Gustavsone

Modele no Zviedrijas uzsāka savu karjeru 2008.gadā. Piedalījās Louis Vuitton, Chanel, Lanvin, Carolina Herrera, Fendi, Christian Dior, Jil Sander, Alexander McQueen skatēs. 19 gados bija Marc Jacobs mūza, piedalījās fotosesijās. Frīdu sauc par jauno Keitu Mosu. Neskatoties uz blīvu darba grafiku, jauniete neaizmirst par mācībām. Jauniete mācās Zviedrijas sv.Martina institūtā. Klausās mūziku, ko izpilda grupas Joy Division, Moby, Velvet Underground, Underworld un The KnifeKent.

Ebbija Lī Kiršova

Tievo Ebbiju pludmalē pamanīja modes aģentūras priekšsēdētājs. Pati Ebbija nekad neplānoja kļūt par modeli, viņa rakstīja gleznas. Jauniete ir grunge stila atbalstītāja. Viņai patīk tetovējumi, pīrsingi. Savos 25 gados viņa kļuva par Vogue žurnāla seju, Victoria's Secret „eņģeli”. Modelei simpatizē slavens fotogrāfs Mario Testino.

Natalia Poli

Modele no Krievijas, Natālija Polevščikova. Viņai ir 27 gadi. Šajā biznesā viņa jau ir vairākus gadus, strādāja ar pasaulslaveniem dizaineriem, piedalījās fotosesijās populārajā kalendāra Pirelli. Pagājuša gada nogalē parakstīja līgumu ar L'Oreal kompāniju.

Constance Jablonski

Franču modele, 9 gadus nodarbojās ar tenisu, jo gribēja kļūt par populāru tenisisti. Taču kļuva par Estée Lauder kompānijas seju. Modele piedalījās Gucci, Burberry un Dior skatēs.

Barbara Palvina

Ungāru modeles karjera uzsākās 2006.gadā, viņai bija 13 gadi. Modele piedalījās žurnāla Jalouse, Vogue, L'Officiel fotosesijā. Modele debitēja Milānā, Prada pasākumā. Vēlāk viņa piedalījās Miu Miu, Nina Ricci, Giles, Louis Vuitton skatēs.

2010.gadā Parīzē modes nedēļas laikā piedalījās Vivienne Westwood un Chanel skatēs. Modeli salīdzina ar Bruku Šildi. Iet runas, ka viņas dēļ izšķīrās Džastins Bībers ar savu draudzeni.

Kendala Dženera

Kimas Kardašjanas jaunākā māsa. 17 gadīgā jauniete piedalījās vairākos šovos un žurnāla Miss Vogue fotosesijā.


Написать комментарий