Rēzeknē notiks seminārs saimnieciski aktīviem cilvēkiem

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Izdevniecība Lietišķās informācijas dienests un A/S SEB banka laipni aicina visus mazo un vidējo uzņēmumu vadītājus, īpašniekus, uzņēmumu finanšu direktorus, grāmatvežus, galvenos speciālistus, kā arī citus saimnieciski aktīvus cilvēkus 2013. gada 21. februārī uz lielsemināru Rēzeknes pilsētas domes lielajā zālē, Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 93. Par to informē Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Lielsemināri notiek katru mēnesi savā pilsētā, lielsemināra tēma Rēzeknē ir „Kvalitatīva likumdošana – pamats sekmīgai darbībai un izaugsmei”.

Lielseminārs Rēzeknē sāksies plkst. 11.00, tā programmā – „Bilances” redaktores Vitas Zariņas un Rēzeknes pilsētas Domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča ievadvārdi, pēc tam augstas valsts amatpersonas un sabiedrībā autoritatīvi speciālisti analizēs nopietnākās pieņemtās un topošās izmaiņas nodokļu politikā un to iekasēšanā, kā arī prognozēs turpmāko iespējamo attīstību. Tiks apspriestas tādas tēmas, kā nodokļu maksātāju galvenās problēmas un to risināšanai vajadzīgā rīcība, nodokļu politikas jaunie akcenti un turpmākā virzība, ekonomiskās attīstības prognozes un iespējamie scenāriji u.c. Būs diskusija starp lektoriem un auditoriju un iespēja uzdot jautājumus. Noslēgumā – SEB bankas dāvinājuma pasniegšana Rēzeknes pilsētas bibliotēkai.

Reģistrācija jau ir uzsākusies, vietu skaits ir ierobežots, tādēļ vēlams pieteikties laicīgi. Pieteikties dalībai lielseminārā var, reģistrējoties www.lid.lv sadaļā Lielsemināri; zvanot izdevniecības Lietišķās informācijas dienests Klientu servisam pa tālruni 67606110; rakstot uz e-pastu lid@lid.lv, nosaucot lielsemināra norises vietu, vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru.
Dalība lielseminārā ir bez maksas.


Написать комментарий