Vladimirs Ribņikovs: Esmu ļoti noguris no spīdveja un tāpēc aizeju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 30.janvārī, notikušajā nelielajā preses konferencē Vladimirs Ribņikovs informēja, ka otrdien, 29.janvārī, viņš iesniedza atlūgumu, paziņojot par vēlmi atstāt spīdveja kluba „Speedway Grand prix of Latvia” vadītāja amatu.

„Tā bija ilga sadarbība, kuras rezultātā tika sasniegts pašreizējais pilsētas spīdveja līmenis.

Mans lēmums netika pieņemts spontāni, sen par to biju domājis un runājis ar pilsētas vadību. Manas aiziešanas iemesli ir ļoti vienkārši. Teikšu godīgi – esmu ļoti noguris no spīdveja. Jau pirms gada jutu, ka jāmaina nodarbošanās veids, pārāk ilgi strādāju vienā darbības jomā: 15 gadus biju sacīkšu braucējs, pēc tam treneris un teju 20 gadus vadu klubu.

Esmu ļoti noguris, jo katras sacensības pārdzīvoju ļoti emocionāli, 35 nepārtrauktās cīņas gadi ir ļoti daudz – cīnījos trekā, cīnījos par izdzīvošanu, par kluba attīstību, par finansējumu.

Manuprāt, pašlaik ar klubu viss ir kārtībā: ir nokomplektēta komanda, Valērija Šidlovska vadībā tiks sasniegti šogad izvirzītie mērķi, klubam iedalīts pērnā gada līmenī palikušais finansējums, visas nepieciešamas pārbaudes veiksmīgi izietas. KNAB kluba darbībā nav konstatējis nevienu pārkāpumu, pat administratīvo, par ko mums tika paziņots vakar. Ceru, ka mans atlūgums nekādi neietekmēs mūsu komandas rezultātus un spīdveja turpmāko attīstību”, - pastāstīja Vladimirs Ribņikovs.

Jautājums par to, kas varētu ieņemt šo amatu, ir atklāts. Pēc Ribņikova kunga vārdiem, pilsētas vadība izvēlēsies un iecels jauno kluba vadītāju. Savukārt viņš cer, ka tas būs enerģisks cilvēks ar dažādām svaigām idejām, kuras palīdzēs piesaistīt sponsorus.
„Spīdveja klubs drīzāk ir mans hobijs, nevis ienākumu avots. Esmu vienmēr nodarbojies ar biznesu, man ir sava firma, kura jāattīsta”, - paziņoja Vladimirs Ribņikovs.

Tomēr viņš solīja sekot līdzi notikumiem pilsētas spīdvejā – apmeklēt sacensības, atbalstīt spīdveju, palīdzēt jaunai vadībai un turpināt gatavoties gaidāmajām Grand Prix posmam.


Написать комментарий