Startē Latgales KVN līgas trešais posms

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau rīt, 31.janvārī, plkst.18:00 Daugavpils teātrī startē Latgales KVN līgas trešais posms, kura ietvaros savā starpā cīnīsies 3 komandas.

Par to, kas mainījies populārajā jauniešu spēlē, ar ko atšķiras šī sezona, un kas gaidāms no rītdienas spēles, noskaidrojām sarunā ar minētā pasākuma rīkotājiem – Aleksandru Komarovu un Aleksandru Grišakovu, kuri pastāstīja sekojošo:
„Šī sezona no iepriekšējās atšķiras ar to, ka šogad tika spēlēti trīs atlases posmi. Pieauga komandu skaits – pirmajos divos posmos piedalījās četras komandas katrā un trīs komandas piedalīsies trešajā posmā. Tādējādi komandu skaits palielinājies no 7 līdz 11, un tas priecē.

Daudzas komandas saprot, ka piedalīties KVN nav tik vienkārši, kā sākumā varētu likties, ar laiku komandas saprot, cik tas ir sarežģīti, strīdas un nepiekrīt rediģēšanai, kas, starp citu, ir vēl viens jauninājums, par kuru mums ir patiess prieks, jo bija pieredze, kad mēs iepriekš nebijām lasījuši materiālu un tas bija skumji. Dažu komandu kļūdas, droši vien, atceras joprojām. Mums ir rediģēšanas pieredze, jo mums pašus arī rediģēja profesionāļi, tāpēc mums ir priekšstats, kā tas darāms.

Runājot par komandām, kuras vēl uzstāsies, negribētu atklāt visas kārtis, teikšu, ka tā būs savdabīga KVN spēle, komandu stils ļoti atšķirsies no tā, pie kura esam pieraduši. Rīt spēlē piedalīsies trīs komandas: „Znakomije lica” (Rīga-Daugavpils), „Odin doma” un „Staršeklasnici” no Daugavpils. Tās nav skolu komandas, pārsvarā tajās piedalās studenti. Iesaku apmeklēt rītdienas spēli, būs jautri un interesanti un tas šajā pasākumā ir pats galvenais.

No trešā posma finālā iekļūs vēl viena komanda, attiecīgi finālā piedalīsies piecas komandas. Finālspēle notiks 4.-5.aprīlī, datums tiek precizēts”.


Написать комментарий