Daugavpilī norisināsies Latvijas čempionāts cīņas sporta veidos

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies Latvijas čempionāts cīņas sporta veidos – brīvajā, grieķu-romiešu cīņā, informē Sporta pārvaldes portāls. 

Starp dalībniekiem būs Eiropas čempione Anastasija Grigorjeva un spīdvejists Andžejs Ļebedevs. Visi labākie Latvijas cīkstoņi sapulcēsies sestdien, 2. februārī, Daugavpils Olimpiskajā centrā, kur uz diviem tatami cīnīsies par Latvijas čempionāta godalgām. Interesanti, ka viens no dalībniekiem būs arī spīdvejists Andžejs Ļebedevs, kurš visu ziemu cītīgi uzturējis sevi formā, trenējoties kopā ar grieķu-romiešu cīņas pārstāvjiem. Tagad Andžejs ir gatavs piedalīties arī sacensībās. Viņš startēs visvieglākajā svara kategorijā.

Sestdien klātienē būs iespēja vērot arī Latvijas labāko cīkstoni Anastasiju Grigorjevu, kura brīvdienās uzvarēja „Golden Grand Prix” posmā, bet iepriekšējā gadā ieguva 9. vietu Londonas Olimpiskajās spēlēs.

Dalībnieku pulkā būs arī citi spēcīgākie Daugavpils cīkstoņi. Sacensību sākums plkst. 10:00, bet oficiālā atklāšana, pēc kuras sekos finālcīņas, no plkst. 16:00. Ieeja uz visām cīņām būs bezmaksas. 


Написать комментарий