V.Širjakovs: Nav jāsteidzas ar spīdveja kluba jaunā vadītāja iecelšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar, 20.janvārī, kļuva zināms, ka Vladimirs Ribņikovs nolēmis atstāt spīdveja kluba Speedway Grand prix of Latvia vadītāja amatu. Daugavpils sporta jomas kurators Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka pirms atlūguma iesniegšanas un sava lēmuma paziņošanas plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, V.Ribņikovs par savu lēmumu informēja Domes vadību.

Atgādināsim, ka V.Ribņikovs nolēma atstāt amatu pēc paša vēlēšanās. V.Širjakovs atzīmēja, ka V.Ribņikova ieguldījums spīdveja attīstībā ir ļoti liels, un pašvaldībai ir svarīgi, kas ieņems viņa vietu.

Tiek plānots nesteigties ar jaunā vadītāja iecelšanu, jo nepieciešams atrast cilvēku, kuram nav obligāti jābūt sportistam, bet labam menedžerim, kurš spētu piesaistīt investīcijas, piedalīties pārrunās ar federāciju, attīstītu klubu, saprastu, kurā līgā jāpiedalās utt.

Pašvaldības pārstāvji pieļauj domu, ka par jauno vadītāju varētu kļūt Valērijs Šidlovskis, kurš sen darbojas kluba vadībā un labi pārzina spīdveja specifiku.

V.Širjakovs atzīmēja, ka lēmums par amata atstāšanu ir V.Ribņikova lēmums un Domei ar to nav nekāda sakara, piebilstot, ka klubam iedalītais pašvaldības finansējums šogad netika samazināts, pilsētas budžetā tika paredzēti līdzekļi kluba ieplānoto pasākumu rīkošanai


Написать комментарий