Ābotliņa: koalīcijā ir komunikācijas problēmas

foto: ir.lv
foto: ir.lv

Saeimas priekšsēdētāju un premjera pārstāvētās partijas "Vienotība" līdere Solvitu Āboltiņu (V) atzīst, ka pašlaik valdošajā koalīcijā pastāv komunikācijas problēmas un politiskie spēki bieži vien komunicē ar preses relīzēm, nemaz neinformējot sadarbības partnerus par saviem lēmumiem vai nostāju, intervijā laikrakstam "Diena" paudusi Āboltiņa.

Viņa atzinusi, ka koalīcijā ik pa brīdim ir domstarpības, kuras tiek risinātas publiski. "Tā ir sacenšanās ar preses relīzēm, kuras nāk pirms savstarpēji izrunātām lietām. Ļoti daudz ko mēs uzzinām no preses relīzēm. Piemēram, to, ka Nacionālā apvienība neveidos sarakstu ar "Vienotību" Rīgā, es uzzināju no preses relīzēm. Šādus piemērus es daudz varu minēt, ka vispirms ir relīze, pēc tam domā, kā to tālāk komentēt," klāstījusi Āboltiņa.


Viņa paudusi, ka tādos brīžos trūkst arī tīri cilvēciskas komunikācijas.
Viņa arī kritiski vērtējusi Nacionālās apvienības rosināto ministru darba vērtēšanu, jo "ministru darbs ir jāvērtē katru dienu". "Par kādu ārkārtas atestāciju runā NA, ir grūti pateikt. Ja kā vēlme aizkulisēs tiek minēta neapmierinātība ar savu pārstāvību valdībā, tad atkal vēlos atgādināt, ka jāsēžas pie viena galda un godīgi jārunā, nevis jāizdomā kaut kādi skaistuma konkursi," uzsvērusi Āboltiņa.

Tai par laikā viņa paudusi pārliecību, ka šī koalīcija, kuru viedo "Vienotība", NA, Reformu partija un neatkarīgo deputātu grupa, spēs nostrādāt līdz nākamajām parlamenta vēlēšanām.


Написать комментарий