DU volejbolistiem izcila nedēļas nogale

foto: news.vartinfo.ru
foto: news.vartinfo.ru

Daugavpils Universitātes volejbolisti sestdien un svētdien tika pie uzvarām Schenker volejbola līgā, tādā veidā turnīra tabulā pakāpjoties uz sesto vietu, informē Sporta pārvaldes portāls.

Sestdien daugavpilieši izbraukumā tikās ar „Poliurs/Ozolnieki”, kas uzvaras gadījumā saasinātu cīņu par septīto vietu tabulā. Par laimi, DU spēlētāji prata apslāpēt mājinieku centienus uzvarēt, galu galā tiekot pie panākuma piecos setos – 28:26, 22:25, 25:23, 14:25, 22:20.

Lielisku spēli aizvadīja Vitālijs Cinne, kurš guva 21 punktu, savukārt Ēriks Voroņko pievienoja vēl 18. Svētdien pretiniekos bija igauņu vienība TTU, kas turnīra tabulā atradās ceturtajā pozīcijā, pie tam ar labām izredzēm pacīnīties arī par TOP3.

Spēles pirmajā setā viesiem cerību uz panākumu nebija nekādu, jo daugavpilieši prasmīgi darbojās blokā, savukārt igauņi pieļāva pārāk daudz kļūdu – 25:14. Otrajā setā TTU izdevās uzlabot savu sniegumu, tomēr ne pietiekami, lai varētu uzvarēt – 20:25. Trešajā setā DU neizdevās pats sākums, tādēļ visa seta garumā nācās atrasties iedzinēju lomā. Lai arī vairākas reizes pretinieku pārsvars tika samazināts līdz minimumam, uzvarēt neizdevās – 22:25.

Bažas, ka ceturtajā setā mājiniekiem neizdosies saņemties neapstiprinājās, jo jau ar pirmajām izspēlēm DU pārņēma vadību. Ātri vien iegūts 5-7 punktu pārsvars, kas bez lielām raizēm tika arī noturēts (25:18). Skaista uzvara pār vienu no līgas labākajām komandām, kas dod sesto vietu turnīra tabulā. 16 punktus šajā spēlē guva Vitālijs Cinne. Līdz regulārā turnīra noslēgumam atlikušas trīs spēles. 


Написать комментарий