DU basketbolistes zaudē izredzes tikt sešiniekā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Universitātes sieviešu basketbola komandai nav izdevies tikt labāko sešu komandu vidū Latvijas Jaunajā sieviešu basketbola līgā. Sestdienas spēlē daugavpilietes piekāpās RSU, informē Sporta pārvaldes portāls. 

Daugavpils meitenes sestdien tikās ar līgas spēcīgāko komandu RSU. Lai saglabātu izredzes tikt labāko sešiniekā, bija obligāti jāuzvar. Diemžēl jau pēc pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka to paveikt būs ļoti sarežģīti. Viešņas ātri ieguva pārsvaru, kuru droši noturēja līdz pat spēles beigām. Ceturtās ceturtdaļas sākumā DU gan pievilka līdz -6, taču turpinājumā atkal krietni pārākas bija rīdzinieces – 69:52. Vērts piebilst, ka pretinieces pārliecinoši uzvarēja cīņā zem groziem (64:38), kas viņām deva daudz iespēju atkārtotiem uzbrukumiem.

Vairāk nekā pusi DU punktu guva Santa Baltace (31 punkts), bet neviena cita spēlētāja neiemeta vairāk par sešiem punktiem. Pirmo spēli šogad aizvadīja saspēles vadītāja Olga Kazakeviča, ar kuras palīdzību gan nebija pietiekami.

Nākamā spēle DU paredzēta 8. februārī plkst. 14:00 pret Ventspili. Šis mačs gan vairs neietekmēs komandas pozīcijas turnīra tabulā, jo augstāk par septīto vietu nav iespējams tikt.


Написать комментарий