Ceļu uzturēšana kļuvusi svarīgāka par krematorijas būvniecību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pašvaldības uzņēmuma „Labiekārtošana-D” vadītājs Vjačeslavs Krankals portālam Gorod.lv paziņoja, ka pilsētas 2013.gada budžetā netika paredzēti līdzekļi Daugavpils komunālajos kapos esošās kapličas rekonstrukcijai nepieciešamās tehniskās dokumentācijas izstrādei.

Pēc V.Krankala vārdiem, pilsētas vadība paskaidroja, ka pilsētas budžeta iespējas ir ierobežotas, tādēļ vadība bija spiesta izvirzīt prioritātes, kuru vidū komunālās saimniecības jomā šogad ir ceļu uzturēšana un citi ar pilsētas teritorijas labiekārtošanu saistītie darbi.

Atgādināsim, ka jautājumu par kapličas rekonstrukciju un krematorijas būvniecību pirms kāda laika aktualizējis pašvaldības uzņēmuma rituālo pakalpojumu iecirkņa vadītājs Mečislavs Truskovskis (uz foto).

V.Krankals paskaidroja, ka kapliča šobrīd pieder Domei, nevis uzņēmumam, tāpēc uzņēmums nevar ieguldīt līdzekļus tās rekonstrukcijā. Uzņēmums „Labiekārtošana-D” var ieguldīt savu peļņu kapličas rekonstrukcijā tikai, ja deputāti pieņems lēmumu par tās nodošanu uzņēmumam.

V.Krankals paziņoja, ka pagaidām kapličā tiks veikts kosmētiskais remonts.


Написать комментарий