Daugavpils pilsētas un novada dzejnieki tiek aicināti piedalīties jaunā dzejoļu krājuma tapšanā

foto: hochuprazdnik.ru
foto: hochuprazdnik.ru

Ikgadu septembrī Daugavpilī norisinās tradicionālās „Dzejas dienas”, pirms tam parasti nāk klājā dzejoļu krājums ar tādu pašu nosaukumu.

Šogad tiks izdots jau 23.dzejoļu krājums un tajā kā parasti tiks publicēti Daugavpils pilsētas un novada dzejnieku gara darbi dažādās valodās.

Tāpēc, ja esat talantīgs dzejnieks un jums ir pašu sacerēta un agrāk nepublicēta dzeja, droši piesakieties dalībai dzejoļu krājumā „Dzejas dienas-2013”, sūtot pieteikumu uz elektronisko adresi edvins.aksjonovs@daugavpils.lv

Saskaņā ar noteikumiem var iesniegt ne vairāk par 10 dzejoļiem. Savā vēstulē jānorāda vārds, uzvārds, vecums, autora nodarbošanās un kontaktinformācija. Informācijai jābūt iesniegtai Microsoft Word formātā.

Darbi iesniedzami līdz 2013.gada 1.jūnijam. Jāņem vērā, ka dzejoļu krājuma redkolēģijai ir tiesības veikt atlasi un nepieciešamības gadījumā rediģēt iesūtītos tekstus.

Pērn tika nolemts pirmo reizi apvienot pilsētā un novadā rīkotos Dzejas dienām veltītos pasākumus vienos svētkos, rezultātā tajos piedalījās vairāk nekā 60 dzejnieki.

Dzejoļu krājumā „Dzejas dienas-2013” tika publicēta dzeja krievu, latviešu, baltkrievu un latgaliešu valodā, jaunākajam dzejoļu autoram bija 16 gadi, vecākajam – pāri 70.
 


Написать комментарий