Piektdien no rīta turpina snigt; autoceļi apledo

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Piektdien no rīta vietām, galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos, turpinās snigšanai, un sniega sega palielināsies par 6 līdz 10 centimetriem, autoceļi apledo, kas apgrūtina braukšanu, bet snigšana pasliktina redzamība līdz 500-1000 metru.

Dažviet uz vadiem un koku zariem gaidāms slapja sniega nogulums, uz ceļiem arī apledojums, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Latvijas Valsts ceļi informē, ka sniegs un apledojuma veidošanās uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem daudzviet apgrūtina braukšanas apstākļus.
Gaisa temperatūra piektdien no rīta bija no -2 līdz +1 grādiem.

Rīgas apkārtnē, kā arī Ventspils, Liepājas, Jelgavas, Bauskas un Ainažu virzienos apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā ceļa posma garumā. Autoceļi vietām sniegoti un apledo. Brauktuves tīra un kaisa.

Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmā Rīga – Pļaviņas, posmā Daugavpils - Pāternieki, posmā Varakļāni – Terehova, posmā Grebņeva - Špoģi un uz Rēzeknes apvedceļa.

Valmieras virzienā sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Murjāņi – Braslas tilts un posmā Stalbe - Strenči.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi posmos Rīga – Līgatne un Vireši - Veclaicene.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Jēkabpils, Preiļu, Daugavpils un Gulbenes apkaimēs.

Pa vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas.


Темы: , , , ,
Написать комментарий