Trauksme Losandželosā: specdienesti meklē maniaku, kurš nošauj policistus

foto: johndobbin.blogspot.com
foto: johndobbin.blogspot.com

Losandželosas policija meklē bijušo policijas ierēdni Kristoferu Džordanu Dorneru, kurš uzbruka Riversaidas policijas darbiniekiem, ievainojot divus policistus un vienu nošaujot.

Pēc sniegtās informācijas viņš arī ir apšaudījis ģimeni Kalifornijas štatā, ziņo portāls oko-planet.su.

Aizdomās turētais Facebook publicēja manifestu, kurā bija adresēti draudi policijas darbiniekiem un viņu ģimenēm. Potenciālie upuri tiek apsargāti. Policijas darbinieki brīdina, ka 33 gadīgais vīrietis ir apbruņots, tāpēc tas ir ļoti bīstams. Noziedznieka meklēšanā piedalās vairāki simti policistu. Bijušais kara flotes ierēdnis bija atstādināts no amata 2009.gadā par viltus liecību sniegšanu.

Savā ziņojumā Dorners apgalvo, ka atstādināšana no amata izraisīja smagāko depresiju, tāpēc tagad viņš grasās atriebties tiem, kuri ierosināja viņa atstādināšanu no amata. Viņš vaino savus bijušos kolēģus, apgalvodams, ka tie ir snieguši viltus liecības pret viņu.
„Jūsu melošanai būs nāvējošas sekas,” raksta Dorners, „Jūs nekad neparedzēsiet manu uzbrukšanu. Jūsu dēļ man nav ģimenes, tāpēc es nonāvēšu vainīgos.”

Tiesībsargājošās instances griežas pie pilsētas iedzīvotājiem, ja kādam ir informācija par Dorneru, lai nekavējoties ziņo policijas darbiniekiem.


Написать комментарий