Pašvaldības uzņēmumu pārbaudīs Audita dienests viena cilvēka sastāvā un eksperti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, lai labāk saprastu pašvaldības uzņēmumā „Daugavpils siltumtīkli” izveidojušos situāciju, tika pieņemts lēmums, ka to pārbaudīs Domes iekšējā audita dienests, kā arī tiks piesaistīti neatkarīgie eksperti, kuri pārbaudīs visus ar trim siltumstacijām saistītus līgumus.

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis portālam Gorod.lv paziņoja, ka šobrīd sakarā ar Iekšējā audita dienesta vadītājas Andželas Rimvidas-Mickevičas atrašanos uz slimības lapas viņas pienākumus pilda viņas vietniece Viktorija Undrule. Viņa veic auditu, jo šobrīd dienestā darbojas tikai viens cilvēks.

Pēc A.Kursīša vārdiem, neskatoties uz to, ka A.Rimvida-Mickeviča, visdrīzāk, darbavietā atgriezīsies ne tik drīz, viņu aizvietot netiek plānots. Izpilddirektors uzskata, ka viņas vietniece V.Undrule labi pilda dienesta vadītājas pienākumus.

A.Kursītis arī paziņoja, ka saskaņā ar pašvaldības praksi, ja kādas pārbaudes laikā situācija kļūst sarežģītāka, tiek pieaicināti neatkarīgie eksperti, tie tiks piesaistīti arī šoreiz.
 


Написать комментарий