Kalkūnē notiks pasākums «Ar Valentīnu pie Meteņa!»

kolaža: lat.gorod.lv
kolaža: lat.gorod.lv

16.februārī plkst.14:00 visi interesenti tiek aicināti Kalkūnē uz ziemas pavadīšanas svētkiem „Ar Valentīnu pie Meteņa!”.

Kalkūnes pagasta kultūras menedžere Brigita Madelāne portālam Gorod.lv paziņoja, ka ideja apvienot divus svētkus radās, jo šogad Meteņdiena un Valentīndiena iekritušas blakus. B.Madelāne atzīmēja, ka pērn Kalkūnē tika svinēti tikai Meteņi, bet šogad nolemts neatstāt novārtā arī visu mīlētāju svētkus.

Pasākuma pirmā daļa norisināsies ārā – visi interesenti varēs izbaudīt dejas un dziesmas, kā arī pagaršot putru, pankūkas, padzerties karstu tēju, piedalīties dažādās spēlēs un sacensībās, pavizināties zirga pajūgā.

Pēc aktīvas laika pavadīšanas visi tiks aicināti apmeklēt koncertu ar Ukraiņu kultūras un Vācu kultūras biedrību kolektīvu, vietējo vokālo kolektīvu piedalīšanos. Jāatzīmē, ka plkst.19:00 sabiedriskajā centrā „Kaleidoskops” Jubilejas ielā 2 jaunieši varēs apmeklēt diskotēku, pasākumu rīko jauniešu organizācija „Bumerangs”, gaidāmi konkursi, spēles un citas izklaides.


Написать комментарий