“Aston Martin V8 Vantage” pirmo reizi ieguvis manuālo pārnesumkārbu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Aston Martin" izstrādājusi jaunu "V8 Vantage" modeļa versiju "SP10", kas atšķiras ar 10 zirgspēku lielāku dzinēja jaudu un kas pirmo reizi šī modeļa vēsturē iegūs manuālo pārnesumkārbu.

"Aston Martin V8 Vantage SP10" vizuāli atšķiras ar ekskluzīvu virsbūves krāsas toni, melniem 19 collu riteņu diskiem, kā arī melnu aizmugurējā bufera difuzoru un priekšējā bufera uzlikām. Arī interjers šīs modifikācijas spēkratam ieturēts tumšās krāsās. Sēdekļi pāršūti ādas un alkantaras komponējumā ar sudraba toņa diegiem.

"SP10" versijas V8 dzinējs attīsta 430 zirgspēku jaudu. Motors sajūgts ar sešpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Rezultātā automobilis līdz 100 km/h paātrinās 4,5 sekundēs un maksimāli sasniedz 305 km/h.

"Aston Martin V8 Vantage SP10" būs pieejams tikai kontinentālajā Eiropā, tādējādi markas dzimtene Lielbritānija paliks bešā. Automobiļa cena būs no 96 635 eiro. Par papildus samaksu klients varēs izvēlēties arī septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu, kas, pēc ražotāja apgalvojuma, pārnesumus pārslēdz par 20% ātrāk nekā tradicionālā "Vantage S" automātiskā transmisija.


Написать комментарий