Daugavpils universitāte pasniegs Hesperīdu zelta ābolus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar tradīciju marta vidū Daugavpils universitāte rīko svinīgu „Studentu Padomes Gada Balvas 2012” pasniegšanas ceremoniju.

Jau piekto gadu pēc kārtas svinīgajā pasākumā tiks apbalvoti Daugavpils Universitātes studenti, darbinieki un draugi par ieguldījumu universitātes attīstībā un popularizēšanā.

No pirmdienas, 11.februāra, ikvienam DU darbiniekam un studentam ir iespēja izvirzīt kandidātus „Gada balvas 2012” saņemšanai. Lai to izdarītu, līdz 25.februārim ir jāaizpilda pieteikuma anketa, kurā jānorāda izvirzāmā kandidāta vārds, uzvārds, nominācija, kurai pretendents tiek izvirzīts, kā arī pamatojums par pretendenta devumu universitātes attīstībā un popularizēšanā. Nomināciju uzvarētāji tiks noteikti, pamatojoties uz aizpildītajām anketām.

Pēc DU mārketinga direktora Jāņa Kudiņa vārdiem, arī šogad tiks noteikti uzvarētāji sekojošās nominācijās: Gada students, Gada mācībspēks, Gada struktūrvienība (akadēmiskā/ administratīvā), Gada sasniegums, Gada darbinieks, Gada labvēlis. Pēdējo – septīto – nomināciju tāpat kā pērn noteiks balsošanas dalībnieki.

Katru gadu balvas pasniegšanas ceremonijai ir dažāda tematika, šogad tā ir paradīzes tēma. „Studentu padomes Gada Balvas” pasniegšanas ceremonija notiks Daugavpils teātrī 2013.gada 12.martā.

Pērn „Gada balvas” saņemšanai tika izvirzīti ap 60 kandidātiem. Atlases rezultātā nomināciju uzvarētāji saņēma Goda rakstus un Hesperīdu zelta ābolus, kuri ir zināšanu un mūžīgās jaunības simbols.


Написать комментарий