“VW up!” ieguvis “apvidus” versiju “cross”

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Volkswagen" (VW) paplašinājusi "up!" modeļa saimi ar "apvidus" versiju "cross", kas būs pieejama tikai piecdurvju modifikācijā. Plašākai sabiedrībai automobilis tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

No standarta "VW up!" jaunā "cross" modifikācija ieguvusi dažādas atšķirīgas eksterjera detaļas. Piemēram, automobilim pa virsbūves perimetru ir nekrāsotas plastmasas aizsargi. Vēl spēkratam ir sudraba toņa jumta reliņi un tāda paša toņa sānskata spoguļu korpusi un daļa buferu.

Interjerā "VW cross up!" modifikācijai ir jaunas krāsu kombinācijas. Priekšējā paneļa uzlika pieejama melnā, sarkanā vai tumši pelēkā tonī. Vēl šim automobilim ir ar ādu apvilkts stūresrats un stāvbremzes vadības sviras uzgalis. "Cross" modifikācijai interjerā ir arī vairāk hromētu detaļu, piemēram, ap ventilācijas atverēm un ap mērinstrumentu skalām.

"VW cross up!" jau standartā būs aprīkots ar miglas lukturiem, priekšējo durvju elektriskajiem logiem, elektriski regulējamiem un apsildāmiem sānskata spoguļiem, elektronisko braukšanas stabilitātes sistēmu un 16 collu diskiem ar 185/50 izmēra riepām.

"VW up!" "apvidus" modifikācija tiks komplektēta ar 75 zirgspēku jaudīgo trīscilindru benzīna dzinēju un piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Tirdzniecībā Vācijā automobilis nonāks šāgada vasarā un maksās no 13 925 eiro.

VW šogad plāno prezentēt vēl divas "up!" modifikācijas – sportisko un elektrisko. Pirmā no tām ražošanā nonāks rudenī, bet otrā tiks prezentēta Frankfurtes autoizstādē septembrī.


Написать комментарий