Pļuščenko: «Tādi nelieši nedrīkst strādāt televīzijā"

Foto: nra.lv
Foto: nra.lv

Daiļslidošanas olimpiskais čempions Jevgēņijs Pļuščenko uzrakstījis iesniegumu policijai, kur viņš sūdzas par goda un cieņas aizskaršanu.

Panākumiem bagātais krievu daiļslidotājs ir neapmierināts ar "Eurosport 2" komentētāja izteikumiem. Pirmdien tiks iesniegta prasība tiesā.

Sestdien tiešraides laikā "Eurosport 2" komentētājs Andrejs Žurankovs, runājot par Pļuščenko nesen pārciesto muguras operāciju, teica arī sekojošo: viņaprāt, "tāda operācija nav notikusi".

Šodien slavenais daiļslidotājs vērsies policijā ar iesniegumu, pievienojot arī pierādījumus par to, ka televīzijas komentētāja izteikums ir meli un neslavas celšana. Tiek gatavota arī prasība tiesai… "Esmu jau konsultējies ar juristiem un advokātiem. Pirmdien mēs iesniegsim prasību tiesā," norāda Pļuščenko. "Es aizstāvēšu godu un cieņu, jo tas bija apvainojums ne tikai man, bet arī manai komandai. Neesmu pelnījis tādu attieksmi, nevēlos to pieļaut. Tādi nelieši nedrīkst strādāt televīzijā." Soču olimpiskā cerība piebilst, ka šajā gadījumā nauda viņam nav svarīga.

Komentējot daiļslidotāja juridiskās aktivitātes, minētais televīzijas komentētājs norāda, ka viņš tikai izteicis savu versiju un viedokli par to, ka bija rakstīts presē.

Daiļslidotāja advokāte Tatjana Akimceva: "Komentētājam ir jādomā, par ko viņš runā, jo viņa izteikumi izskanēja starptautiskā auditorijā. Pļuščenko ir dižens sportists." Viņš ir Turīnas olimpiskais čempions, trīskārtējs pasaules čempions, desmitkārtējs Krievijas čempions, titulētā daiļslidotāja kontā ir arī divas olimpiskās sudraba medaļas.

Kā jau ziņots, janvārī Pļuščenko traumas dēļ izstājās no Eiropas čempionāta, bet pēc tam parādījās informācija, ka viņam veikta mugurkaula operācija.


Написать комментарий