Daugavpilieši tiek aicināti piedalīties konkursā «Pieķerts lasot»

foto: fotokvartals.lv
foto: fotokvartals.lv

Kā zināms, grāmata ir zināšanu avots, bet, izrādās, ka tā ir arī iespēja kļūt slavenam.

Latvijas Grāmatizdevēju asociācija izsludinājusi fotokonkursu „Pieķerts lasot”. Tiem, kas paši lasa grāmatas, protams, nav jāstāsta, kā to dara, taču kā jau katrā, pat visnopietnākajā nodarbībā un situācijā, mēdz iezagties kas nenopietns un komisks.
Konkursa dalībnieki tiek aicināti sūtīt fotogrāfijas, kuras attēlo viņus pašus, viņu draugus, radus vai vienkārši garāmgājējus, kas lasa netipiskās vietās.

Pēc konkursa rīkotāju domām, jaunas interesantas grāmatas lasīšana ir tik aizraujošs process, ka spēj aizraut cilvēku pilnībā, turklāt tas var notikt negaidītās vietās.

Ja vēlaties kļūt par konkursa dalībnieku, varat droši sūtīt ne vairāk kā 2 fotogrāfijas, fotogrāfijām jābūt maksimālajā izmērā vai vismaz 2500px garākai malai, JPG. E-pastā iekļaujiet arī pilnu savu vārdu un uzvārdu. Pieteikumu sūtiet uz fk@fotokvartals.lv līdz 1.martam.
Konkursa gaitā tiks izvēlēti 20 interesantākie darbi, kuri būs apskatāmi lielākajās Latvijas bibliotēkās. Savukārt trīs labāko darbu autori balvās saņems vērtīgas grāmatas, kuras tiks pasniegtas 4.aprīlī konkursa „Zelta ābele” noslēguma ceremonijā Latvijas Mākslas akadēmijā.

Iesūtītie darbi apskatāmi šeit.


Написать комментарий