Izsludināts Mazo kultūras projektu konkurss

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ludzas novada pašvaldība no 2013.gada 28.janvāra līdz 2013.gada 18.februārim izsludina Mazo kultūras projektu konkursu, informē Ludzas pašvaldības portāls. 

Konkursā tiek aicināti piedalīties Ludzas novada pašvaldības kultūras, kultūrizglītības iestādes un biedrības. Katrs pretendents drīkst iesniegt vienu projekta pieteikumu, kura realizācija paredzēta Ludzas novadā un kuru rezultāti ir sabiedriski nozīmīgs ieguvums novadam. Projektu realizācijas laiks – no 2013.gada 1.marta līdz 2013.gada 30.novembrim

Ludzas novada pašvaldība projekta īstenošanai finansējumu piešķir 100% apmērā. Iesniegtā projekta kopējais budžeta apjoms nav mazāks par Ls 100 un nav lielāks par Ls 300. Kopējais programmai piešķirtais finansējums ir Ls 2000.

Projektu pieteikumi jāiesniedz Ludzas novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldē personīgi vai jānosūta pa pastu atbilstoši izsludinātajiem konkursa termiņiem. Lēmumu par finansējuma piešķiršanu izvērtētajiem projektiem pieņems Ludzas novada pašvaldības Mazo kultūras projektu vērtēšanas komisija. Atbildi par konkursa rezultātiem projekta pieteicējam tiks nosūtīta pa e-pastu divu nedēļu laikā pēc komisijas pieņemtā lēmuma. Ar finansēto projektu sarakstu varēs iepazīties pašvaldības mājas lapā www.ludza.lv un informatīvajā izdevumā „Ludzas Novada Vēstis”.

Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapas ir pieejamas Ludzas novada pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta pārvaldē (darba dienās no plkst.10:00 līdz 16:00), kā arī ŠEIT un sadaļā „Nolikumi”. Pieteikuma veidlapa.


Написать комментарий