Sieviete nošauj mīļāko par to, ka puisis viņu seksuāli izmantojis miegā

Foto: nra.lv
Foto: nra.lv

ASV tiesas priekšā stājusies sieviete, kura tiek apsūdzēta par sava mīļākā nogalināšanu ar vairākiem naža dūrieniem mugurā un šāvieniem galvā. Par iemeslu šādai rīcībai sieviete min mīļākā vēlmi mīlēties ar viņu miega laikā.

32 gadus vecā Džūdija Ariasa jau ceturto dienu atrodas tiesas zālē, kur tiek pratināta par slepkavības iemesliem. Kā stāsta pati apsūdzētā, jau vairākus gadus viņas mīļākais Treviss Aleksanders pret sievieti izturējies ka pret rotaļlietu: "Treviss mani vairakkārt bija pazemojis un ar mani piepildīja savas seksuālās fantāzijas, kas man ne vienmēr bija pieņemamas," stāsta apsūdzētā. Punktu Džūdijas pacietības mēram pielikusi Trevisa vēlme mīlēties ar viņu, kamēr sieviete guļ.

Apsūdzētā uzskata, ka viņu nevar vainot slepkavība, jo tā esot bijusi pašaizsardzība. Kā stāsta apsūdzētās advokāts, Ariasa cieš no psiholoģiskām, mentālam problēmām. Arī mirušā vīrieša draugs tiesā liecinājis, ka Ariasa ir ļoti greizsirdīga un mirušo nepārtraukti izspiegojusi un vākusi informāciju par Trevisa gaitām. Par pirmās pakāpes slepkavību Džūdijai Ariasai draud mūža ieslodzījums vai nāvessods.


Написать комментарий