Notiks apmācības par jauniešu apmaiņas projektu veidošanu

foto: jaunatne.gov.lv
foto: jaunatne.gov.lv

ES programmas „Jaunatne darbībā” ietvaros jauniešiem un visiem tiem, kuri strādā ar jauniešiem, ir iespēja piedalīties jauniešu apmaiņas projektu apmācībās, kas notiks 2013.gada martā Latgales un Zemgales reģionā. Apmācību laikā tiks sniegtas zināšanas par kvalitatīvu jauniešu apmaiņu projektu sagatavošanu.

Jāatzīmē, ka pasākumam var pieteikties jaunieši vai tie, kuri strādā ar jauniešiem vecumā no 13 līdz 30 gadiem un kuriem ir jauniešu apmaiņas projekta ideja/-as un vēlme tās īstenot; kuri vēlas uzzināt vairāk par ES programmas „Jaunatne darbībā” piedāvātajām iespējām; kuriem ir interese un motivācija sagatavot, iesniegt un īstenot jauniešu apmaiņas projektu 2013.gadā.

Apmācības notiks latviešu valodā. Dalība apmācībās ir bez maksas. Dalībniekiem tiks nodrošinātas naktsmājas, ēdināšana un apmācību materiāli. Dalībniekiem jāsedz ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu. Dalībniekiem ir jāpiedalās visu apmācību laiku – no 7. līdz 10.martam.

Pieteikumi iesniedzami līdz 2013.gada 22.februārim. Lai pietiektos dalībai apmācībās, jāaizpilda anketa, kas atrodama mājas lapā www.jaunatne.gov.lv. Vietu skaits ir ierobežots. Visas iesūtītās anketas tiks izvērtētas. Rezultāti tiks paziņoti katram dalībniekam personīgi.


Написать комментарий