“Balticovo” apgrozījums pērn palielinājies par 47%

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Pēc provizoriskām aplēsēm olu un olu produktu ražošanas uzņēmuma "Balticovo" apgrozījums pagājušajā gadā bija 34,3 miljoni latu, kas ir par 47% vairāk nekā 2011. gadā, kad uzņēmums apgrozīja 23,3 miljonus latu, informēja uzņēmums.

"Pagājušajā gadā atvērām vārīto olu cehu un uzstādījām olu plēšanas iekārtu, kas mums ļāva ievērojami palielināt produktu ar pievienoto vērtību piedāvājumu Eiropas tirgos," informē kompānijas valdes priekšsēdētājs Arnis Veinbergs. "Olu produktu pārdošana ir arī galvenais iemesls nozīmīgam apgrozījuma palielinājumam. Liela loma ir arī mūsu ieiešanai "Ahold" un "Tesco" tirdzniecības ķēdēs un apvienošanās ar vistu olu ražotājiem SIA "Daugavpils putni" un AS "Madona.""


Tuvākajos piecos gados kompānijā ražotnes turpmākajā modernizācijā plānots investēt no 35 līdz 45 miljoniem latu.

Visa ražošana AS "Balticovo" ir pārstrukturēta atbilstīgi Eiropas Savienības 2012. gada 1. janvāra putnu labturības regulai.

AS "Balticovo" ir uzņēmums ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi olu un olu produktu ražošanā. Uzņēmums ir orientēts uz darbību Latvijas un starptautiskos tirgos, eksportējot līdz 70% no saražotās produkcijas.

Ražotnē notiek pastāvīga produktu kvalitātes kontrole stingrā veterinārā uzraudzībā.

Uzņēmumā kvalitātes kontrole tiek veikta katrā ražošanas posmā: putnu barības ražošana, olu ražošana, šķirošana, iepakošana un olu produktu ražošana. "Balticovo" ir sava akreditēta laboratorija, kas kontrolē izejvielu un produktu kvalitāti.


Написать комментарий