Realizēšanas brīdī policija atsavināja vērienīgu daudzumu narkotisko vielu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītā mēneša beigās Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki sadarbībā ar Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes kolēģiem, veicot izmeklēšanu un realizējot operatīvo informāciju agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros par narkotisko vielu realizēšanu, aizturēja divas personas, pie kurām tika atrasts un atsavināts vērienīgs daudzums narkotisko vielu.

1979.gadā dzimušais vīrietis un 1982.gadā dzimusī sieviete tika aizturēti narkotisko vielu realizēšanas brīdī. Kopumā pie personām policijas darbinieki atraduši un atsavinājuši 1080 gramus metamfetamīna un 10 gramus marihuānas. Vēlāk aizturētajam vīrietim tiesa piemērojusi apcietinājumu, bet sievietei tika piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu. Par narkotisko vielu neatļautu glabāšanu un neatļautu realizēšanu lielā apmērā atbildība paredzēta Krimināllikuma 253.1 panta 3.daļā, kur noteikts sods - brīvības atņemšana uz laiku no astoņiem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu, un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.


Написать комментарий