Daugavpilī notiks metālapstrādes uzņēmumu tikšanās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Biznesa attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins portālam Gorod.lv pastāstīja, ka 15.februārī plkst.15:00 SIA „Zieglera mašīnbūve” Spaļu ielā 3 Latvijas mašīnbūves un metālapstrādes asociācijas vadītājs Vilnis Rantiņš rīko tikšanos ar Daugavpils pilsētas metālapstrādes uzņēmumu vadītājiem un speciālistiem.

Pēc Nadeždina kunga vārdiem, tikšanās laikā tiks apspriesti trīs galvenie jautājumi – situācija metālapstrādes nozarē, nozares problēmas; projekti uzņēmējiem ES naudas piesaistei 2013.gadā; obligātā elektroenerģijas tarifa komponente zaļai enerģijai un koģenerācijai, tās ietekme uz produkcijas pašizmaksu.

Jāatzīmē, ka pasākumā piedalīsies 14 uzņēmumi, kuri ir ieinteresēti minēto jautājumu apspriedē un ir ne tikai uzņēmumi, kuri ir saistīti ar metālapstrādi un mašīnbūvi.

Tikšanās laikā uzstāsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvis Andris Alksnis un Ekonomikas Ministrijas enerģētikas departamenta pārstāvis.

V.Nadeždins atzīmēja, ka šāda veida tikšanās notiks arī citās Latvijas pilsētās, kuras apmeklēs V.Rantiņš ar mērķi risināt metālapstrādes jomas problēmas, apkopot tās un iesniegt Ministru kabinetā.


Написать комментарий