Daugavpils vidusskolēni tiek aicināti piedalīties Krievu nama «Literārajā darbnīcā"

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada janvāra sākumā Krievu kultūras centrā savu darbu uzsāka Daugavpils vidusskolu vecāko klašu skolēniem domātā „Literārā darbnīca”.

Centra projektu koordinators Vjačeslavs Ļebedevs pastāstīja, ka darbnīcas nodarbībās vidusskolēni var kontaktēties savā starpā, apspriest radošās idejas, piedalīties kopīgos literārajos projektos un konkursos, Dzejas dienās, literārajos vakaros, grāmatu prezentācijās, satikt Daugavpils un Latgales rakstniekus un dzejniekus, žurnālistus. Tāpat darbnīcas dalībniekiem ir iespēja publicēt savus darbus Krievu nama Literārajā avīzē un pilsētas plašsaziņas līdzekļos.

Pagaidām interesantu nav pārāk daudz: dalībai darbnīcā pietiekušies tikai divi vidusskolēni. Pēc Vjačeslava Ļebedeva domām, skolēni nav īpaši aktīvi, jo skolās darbojas vairāki pulciņi. Tomēr darbnīcas rīkotāji cer, ka situācija mainīsies, jo palīgā nāks pieaugušie literāti – Krievu nama Literārās apvienības pārstāvji.

Jaunieši, kuri vēlas rakstīt un vēl labāk apgūt krievu valodas bagātību, pēc sīkākas informācijas var griezties pa tālr.65413237, 26805240 (Vjačeslavs Ļebedevs) vai rakstīt uz e-pastu dkkc@inbox.lv


Написать комментарий