NMMS Pūtēju orķestra koncerts «Likteņa spēks»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Naujenes Mūzikas un mākslas skolas direktors Spodris Kačāns portālam Gorod.lv paziņoja, ka 20.februārī plkst.18:00 Daugavpils novada Kultūras centrā notiks Naujenes Mūzikas un mākslas skolas Pūtēju orķestra koncerts „Likteņa spēks” (diriģents Jānis Grinberts).

Jāatzīmē, ka mūzikas skolas repertuārā ir visai sarežģīti skaņdarbi, piemēram, J.S.Baha „Toccata in D Minor”, koncerta laikā skanēs arī latgaliešu motīvi – P.Butāna „Latgales dziesmas”, latviešu tautas dziesmas, kā arī ārzemju komponistu skaņdarbi – „Free world Fantasy”, „Only love”, „The winner takes it all”, „Fappy aniversary”. Koncertā uzstāsies arī soliste Nataļja Redina (klavieres).

Kačāna kungs paskaidroja, ka koncerta nosaukums nav nejaušs, pasākuma rīkotājiem tas asociējas ar orķestra radošo darbību, it īpaši šā gada aktivitātēm, jo Naujenes Mūzikas un mākslas skolas mūziķi aktīvi piedalās dažāda mēroga pasākumos.

S.Kačāns atzīmēja, ka uz koncertu tiek aicināti visi mūzikas cienītāji, pūtēju orķestra atbalstītāji, kā arī speciālisti, kuri vēlētos novērtēt mūziķu sniegumu.


Написать комментарий