Saimnieks pieprasa no plastiskās ķirurģijas klīnikas kompensāciju par sava suņa nāvi

foto: anaplasty.net
foto: anaplasty.net

Plastiskās operācijas jau sen ir kļuvušas par normālu parādību, bet sejas kontūru pievilkšana, pareizāk purna pievilkšana savam mīlulim ir bagātnieku kaprīzes. Ķīnas klīnikā uz operācijas galda nomira retās sugas suns, ziņo portāls health-ua.org.

Turīgais ķīnietis nolēma veikt „sejas kontūru” pievilkšanas operāciju savam sunim (tibetas mastifs), lai suns izskatītos skaistāk.
Suņa saimnieks, kuru masu mēdijos Ķīnā sauc „Misters Jū”, pelnīja naudu pateicoties savam sunim. Operāciju viņš gribēja veikt, lai viņa suns kļūtu pievilcīgāks tiem saimniekiem, kuriem ir šīs sugas kuces. Vīrietis cerēja, ka tādā veidā gribētāju sapārot kuces ar viņa suni paliks vairāk.

Veica neparasto operāciju veterinārās klīnikas ārsti, vīrietis par operāciju samaksāja vairāk nekā 240 ASV dolāru.

Operācijas laikā sunim apstājās sirds, jo viņa organisms nepārnesa līdzekli, kuru izmantoja kopējai anestēzijai. Saimnieks tagad pieprasa no klīnikas kompensāciju 140 000 dolāru apmērā. Pēc viņa vārdiem, tieši tādu summu viņš samaksāja, kad iegādājās tibetas mastifa kucēnu.

Pēc tā, kad Ķīnā sāka darboties tirgus ekonomikas sistēma sabiedrībā radās jauns slānis – sociālismā dzīvojošie kapitālisti. Šīs valsts specifika noslēdzas tajā, ka tibetas mastifs ir tāds pats turīgumu raksturojošais brends kā, piemēram, Eiropā automobilis „Maybach” vai „Bentlijs”.


Написать комментарий