Konflikts Purvciemā: sašauj kāpņu telpas ķēzītāju un viņa draugus

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Ceturdienas vakarā kāds 19 gadus vecs jaunietis iegāja vienā no A.Deglava ielas kāpņu telpām, lai nokārtotu tur savas dabiskās vajadzības, ziņo Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Brīdi vēlāk kāpņu telpā ienāca kāds 1968. gadā dzimis vīrietis un pamanīja jaunieti, kurš tikko bija pieķēzījis kāpņu telpas grīdu. Vīrietis mēģināja jaunieti aizkavēt un zvanīja policijai.

Zvanīšanas laikā jaunietis uzskrēja stāvu augstāk un pa logu sauca palīgā savus draugus. Pēc īsa mirkļa kāpņutelpā ieradās vairāki jaunieši un uzbruka vīrietim. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka pēc vairāku sitienu izdarīšanas jaunieši savā starpā vienojās par uzbrukumu ar nazi. Taču cietušais, saprotot jauniešu nodomu, izvilka savu personīgo šaujamieroci un vairākas reizes izšāva, ievainojot divus uzbrucējus.

Pēc šāda notikumu pavērsiena jaunieši metās bēgt un notikuma vietā palika vien abi ievainotie jaunieši – 19 gadus vecais puisis, kurš bija pieķēzījis kāpņu telpu, un 18 gadus vecs jaunietis, kurš piedalījās uzbrukumā. Vēlāk 19 gadus vecais jaunietis tika nogādāts ārstniecības iestādē, taču otram jaunietim hospitalizācija nebija nepieciešama un viņš tika nogādāts izolatorā.

Šobrīd ir zināms, ka 1968. gadā dzimušais cietušais strādā kādā apsardzes firmā un aizstāvoties viņš izmantoja savu personīgo ieroci, kura nēsāšanai viņam ir atļauja.

Par notikušo sākts kriminālprocess un izmeklētāji skaidro precīzus lietas apstākļus, kā arī meklē pārējos jauniešus, kas piedalījās uzbrukumā.


Темы: , , , ,
Написать комментарий