Daugavpilieši tiek aicināti apspriest jaunā autotransporta mezgla būvniecības ieceri

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 15.februārī publiskajai apspriešanai tika nodoti materiāli objektam „Kandavas – Daugavas ielu transporta mezgla un Kandavas – Stacijas – Smilšu ielu pārvada būvniecība, Daugavpilī”.

Būvniecības ieceres ierosinātājs ir Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde „Komunālās saimniecības pārvalde”, projektētājs ir firma no Rīgas. Informatīvie materiāli par būvniecības ieceri līdz 2013.gada 15.martam apskatāmi Daugavpils pilsētas domes telpās, Daugavpilī, Kr.Valdemāra ielā 1, tālr.65404344, un Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās Raiņa ielā 28, tālr.65457160 darba dienās darba laikā un Daugavpils pilsētas domes interneta mājas lapā sadaļā Publiskā/sabiedriskā apspriešana. Līdz 15.martam iesniedzamas arī rakstiskas atsauksmes.

Būvniecības ieceres prezentācija notiks 27.februārī, plkst.16:30, Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē, Daugavpilī, Kr.Valdemāra ielā 1. Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas Pilsētplānošanas un būvniecības departaments jautājumu gatavos izskatīšanai Daugavpils pilsētas Domes sēdē.

Atgādināsim, ka jaunais autotransporta mezgls Kandavas ielā, kas savienos pilsētas centru un Piena kombināta un Ķīmiķu mikrorajons, tiks būvēts pilsētas transporta mezglu būvniecības trešās kārtas ietvaros.

Pašvaldība plāno veikt objekta būvniecību par ES fondu līdzekļiem.

 


Написать комментарий