Grobiņas novads atzīts par drošāko vietu Latvijā

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Par Latvijas drošāko vietu iedzīvotāji atzinuši Grobiņas novadu Liepājas pusē. Tā liecina kompānijas "G4S Latvia" rīkotās sociālā kampaņas "Latvijas drošākā vieta" rezultāti, kurā iedzīvotāji pavisam pieteica 628 drošākās vietas Latvijā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Ar 26 atzīmētajām vietām, par otru drošāko vietu cilvēki atzina Valmieras pilsētu, savukārt trešajā vietā ar 25 atzīmētajām vietām ir Talsu novads.


Kampaņas rezultāti liecina, ka, pēc iedzīvotāju domām, visvairāk drošāko vietu ir Vidzemē (152), bet pēc tam Kurzemē (132), Rīgas reģionā (124), Zemgalē (80), Latgalē (75) un Rīgā (65).

Kampaņa "Latvijas drošākā vieta" norisinājās no šī gada 15. janvāra līdz 15. februārim. Tās mērķis bija apzināt kura, pēc iedzīvotāju domām, ir drošākā vieta mūsu valstī. Tādējādi vienlaikus iespējams kliedēt vispārpieņemtus apgalvojumus par drošākajām Latvijas pilsētām, ēkām, ielām un citām vietām. Kampaņa bija arī iespēja iedzīvotājiem pašiem uzlabot savas pilsētas, ielas vai citas vietas atpazīstamību un tēlu.


Написать комментарий