Šogad Daugavpilī tiks nomainīts vairāku bērnu rotaļu laukumu aprīkojums

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde izsludinājusi konkursu par bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma piegādi un uzstādīšanu pilsētā 2013.gadā.

Komunālās saimniecības pārvaldes komunālinženiere Oksana Grigorjeva paziņoja, ka šogad netiks iekārtoti jauni bērnu rotaļu laukumi, tiek plānots modernizēt esošo rotaļu laukumu aprīkojumu.

Kā zināms, pērn Daugavpilī tika iekārtoti 3 lieli rotaļu laukumi (viens tiks pabeigts šogad), kā arī nomainīts vairāku bērnu rotaļu laukumu aprīkojums. Šogad tiek plānots nomainīt novecojušo un lietošanai nederīgu inventāru esošajos rotaļu laukumos.

O.Grigorjeva paziņoja, ka, izvēloties vietas, kur tiks veikti darbi, tika ņemti vērā iedzīvotāju iesniegumi un ieteikumi, kā arī vietu apdzīvotība. Tika pievērsta uzmanība tiem mikrorajoniem, kur pērn aprīkojums netika mainīts.

Šogad jaunais aprīkojums tiks uzstādīts tālās Ķīmijas mikrorajonā, Cialkovska un Šaurā ielās, ņemot vērā iedzīvotāju lūgumus, tiks uzstādīts aprīkojums Cēsu un Malu ielās. Bērnu rotaļu aprīkojuma uzstādīšana pērn tika uzsākta Jaunforštadtē Rēzeknes ielā, taču sakarā ar to, ka laukums ir liels, tika nolemts uzstādīt tur papildu aprīkojumu. Jauns aprīkojums tiks uzstādīts Tartu ielā (Jaunforštadtē), Bauskas ielā starp tirdzniecības centriem, kā arī Čerepovas mikrorajonā Patversmes ielā.

Pēc O.Grigorjevas vārdiem, dažās augstākminētajās teritorijās, iespējams, tika uzstādīti arī āra trenažieri. Šogad bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma un trenažieru uzstādīšanai paredzētie līdzekļi palikuši pagājušā gada līmenī.

Tiek plānots, ka darbi tiks pabeigti līdz 1.jūnijam.
 


Написать комментарий