Aicinām pieteikties šovam “Mis un Misters Ludza”

foto: ludza.lv
foto: ludza.lv

1998. gada sākumā rajona un novada prese rakstīja: „…pirmo reizi Ludzas vēsturē notika skaistuma konkurss „Mis un Misters Ludza” un jāteic – tas izdevās, informē Ludzas novada portāls. 

Skeptiķiem domas mainījās, redzot skaistuma konkursa triumfu.” Tiešām, atceroties konkursu, pārņem prieka un gandarījuma sajūta – tā teic gan dalībnieki, gan organizatori.

Konkurss bija izdevies un par to jāteic milzīgu paldies konkursantiem -  Elīnai Krištopānei,  Evitai Probukai (Podolecai), Ilgai Protizānei, Ingai Turlajai, Skaidrītei Punānei, Jurim Jankovskim, Laurim Kamšam, Dainim Hantjam un viņu vecākiem. Daudzus ludzāniešus pārņēma lepnuma sajūta, ka Ludzā ir sava Mis – Elīna Krištopāne un Misters – Dainis Hantja.

Nāca 2004. gads. Un jāteic milzīgu paldies jauniešiem par uzdrošināšanos piedalīties kārtējā skaistuma šovā: Jūlijai Patumsei, Oksanai Užgalovai, Santai Trukšānei, Initai Krušanovai, Diānai Ivanovai, Dāvim Barkānam, Vladislavam Tutinam, Andrim Valujevam, Armīnam Leščinskim.

Skaistumkonkursu vēsture pasaulē ir krietni gara, tās sākums meklējams pagājušajā gadsimtā. Latvijā skaistumkonkursa tradīcijas tika atjaunotas pirms astoņpadsmit gadiem.

Neviens nespēs noliegt, ka skaistumkonkurss ir publisks, pilsētas mēroga notikums, kurā piedalās jaunieši, kas sevī sajutuši tik daudz pašnovērtējuma, lai dotos uz atlases kārtu un mēģinātu iekļūt starp finālistiem. Galvenais ir uzdrošināties, un tad jau viss aiziet. Šogad par godu Ludzas skaistumkonkursa šova piecpadsmitgadei ir plānots konkursu „Mis un Misters LUDZA” rīkot pilsētas svētku ietvaros augusta mēnesī. Konkursā aicinām pieteikties meitenes un puišus vecumā no 17 līdz 24 gadiem. Konkursa dalībniekus atlases kārtā noteiks profesionāla žūrija. Pēc atlases finālisti Latvijā pazīstamu profesionālu horeogrāfu, režisoru un producentu uzraudzībā tiks gatavoti konkursa finālam. Tas noritēs kā grandiozs šovs ar Latvijā populāru mūziķu un skatuves mākslinieku piedalīšanos.

Rakstiet, nāciet, piesakieties līdz 2013. gada 10. aprīlim. Atlase – 12. aprīlī. Un tad jau jutīsim, vai mūsu novadam jauniešu pašnovērtējuma konkurss ir vajadzīgs vai nē. Pieteikties aicinu pa e-pastu valentinarazumovska@inbox.lv vai arī personīgi Ludzas Tautas namā, vai pa telefonu 29436881.


Написать комментарий