Pazudis Krievijas politiķis atrasts cementa mucā

foto: topol.su
foto: topol.su

Kādā pagrabā pie Maskavas atrasts pazuduša Krievijas politiķa līķis, kurš bijis ievietots ar cementu pildītā mucā. Policija pieļauj, ka pirms sešām dienām pazudušais Mihails Pahomovs ir pasūtījuma slepkavības upuris, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

"Ļipeckas pilsētas domes likumdevēja Mihaila Pahomova ķermenis ir atrasts kādas privātas garāžas pagrabā, metāla mucā ar cementu," teikts izmeklēšanas komisijas paziņojumā. 37 gadus vecais Ļipeckas domnieks pazuda 12. februārī.


"Izmeklētājiem ir pietiekami pierādījumi, lai konstatētu Pahomova nāves vardarbīgo raksturu," "Sky News" citē paziņojumu.

Aizdomās par politiķa nolaupīšanu un slepkavību ir aizturēti 11 cilvēki, tostarp arī 40 gadus vecs maskavietis, kuru policija uzskata par nozieguma galveno plānotāju. Par politiķa slepkavības pasūtīšanu svētdien, vēl pirms līķa atrašanas, apsūdzēja bijušo Maskavas reģiona komunālo pakalpojumu ministra vietnieku Jevgēniju Haritonovu, informē "Sky News".

Raidsabiedrība vēsta, ka slepkavības motīvi vēl nav zināmi, bet aģentūra "Itar-Tass" ziņo, ka politiķis nolaupīts 80 miljonu rubļu (1,39 miljoni latu) liela parāda dēļ, kuru viņš nav atdevis.


Написать комментарий