Šogad tiek plānots pabeigt bērnu rotaļu laukuma iekārtošanu Ruģeļos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, pērn publiskās apspriešanas gaitā tika atbalstīta triju bērnu rotaļu laukumu iekārtošana, viens no kuriem pagaidām nav pabeigts.

Slavas skvērā un Poguļankā iekārtotie bērnu rotaļu laukumi priecēja bērnus jau pagājušā gada vasarā, bet Ruģeļos (Gaismas ielā 4,6) aprīkojums netika uzstādīts, jo pirms tam bija nepieciešams labiekārtot teritoriju. Pašlaik ir izsludināts konkurss par minētās teritorijas izbūvi un iekārtošanu.

Daugavpils Komunālās saimniecības uzņēmuma komunālinženiere Oksana Grigorjeva paskaidroja, ka pagājušajā gadā pēc šīs adreses Ruģeļos tika plānots paaugstināt zemieni un pēc tam uzstādīt aprīkojumu. Tomēr bija tehniski nepareizi uzstādīt aprīkojumu noblietētajās smiltīs. Šajā sakarā tika nolemts izstrādāt teritorijas labiekārtošanas skiču projektu un veikt minētos darbus kvalitatīvi.

Tiek plānots, ka sākumā tiks labiekārtoti celiņi, apzaļumota teritorija un veikti daži citi nepieciešamie darbi. Pēc tam būs iespējams uzstādīt aprīkojumu. O.Grigorjeva paskaidroja, ka rudenī tika uzstādīti bērnu rotaļu laukuma elementi, kurus varēja izmantot arī šajā gadalaikā. Pārējais aprīkojums, kurš tika iegādāts jau pērn un tiek glabāts noliktavā, tiks uzstādīts pirms vasaras sākuma.   
Pēc komunālinženieres vārdiem, darbu veikšanas termiņi būs atkarīgi no tā, kad tiks atsākts asfalta rūpnīcas darbs, un tiks noasfaltēta nepieciešamā teritorija. Tiek plānots pabeigt darbus maksimāli ātri.
 


Написать комментарий