Daugavpils novada dome aicina jauniešus piedalīties konkursā «Esi uzņēmējs 2013»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīna Isate paziņoja portālam Gorod.lv, ka jau otro reizi Daugavpils novadā tiek organizēts biznesa ideju konkurss „Esi uzņēmējs 2013”.

Konkursa mērķis ir sniegt biznesa ideju autoriem nepieciešamās zināšanas, attīstīt prasmes un motivēt tos pilnveidot biznesa idejas līdz pilnvērtīgiem biznesa plāniem, kuri tiktu īstenoti dzīvotspējīgos uzņēmumos.

Jāatzīmē, ka dalību konkursā var pieteikt jebkurš jaunietis vai jauniešu grupa vecumā no 16 līdz 30 gadiem (ne vairāk kā 4 cilvēki komandā) ar skaidri definētu ideju par uzņēmējdarbības attīstību.

Konkursa gaitā notiks ne tikai biznesa idejas iesūtīšana, kas ir pirmais projekta posms (idejas iesūtīšana līdz 2013.gada 8.martam), bet arī dalībnieku izglītojošie praktiskie semināri, braucieni uz uzņēmumiem, neformālās tikšanās ar uzņēmējiem, klātienes konsultācijas, biznesa plānu sagatavošana un prezentācijas. Jāatzīmē, ka konkurss ilgs līdz 2013.gada 30.maijam, kad svinīgā pasākumā notiks uzvarētāju apbalvošana.

Konkursa pirmās vietas ieguvējs iegūs Ls 500, 2.vietas – Ls 400 un 3.vietas – Ls 300 lielas naudas balvas. Būs arī īpašas Kompetences partneru un atbalstītāju balvas.

Daugavpils novada dome aicina visus interesentus būt drosmīgiem un piedalīties, izmantojot visas iespējas, kuras sniedz dalība šajā konkursā!


Написать комментарий