Jauniešu neformālās izglītības centrā notika divi pasākumi par godu Visu mīlētāju dienai

foto: Jauniešu neformālās izglītības centrs
foto: Jauniešu neformālās izglītības centrs

Jauniešu neformālās izglītības centra vadītājs Aleksandrs Ivanovs portālu Gorod.lv informēja, ka 14. un 15.februārī centrā notika divi pasākumi par godu Sv.Valentīna dienai jeb Visu mīlētāju dienai.

Pēc A.Ivanova vārdiem, 14.februārī Jauniešu neformālās izglītības centra aktu zālē organizācijas “Z Life Energy” un “Dvinsk Beatz” rīkoja sporta deju vakaru “Mīļākie” Latīņamerikas ritmu pavadījumā. Jebkurš skatītājs varēja pievienoties krāšņo un atraktīvo dejotāju priekšnesumam, kā arī paspēlēt uz bungām bungu meistarklasē, ko sniedza puiši no “Dvinsk Beatz” visa vakara garumā.

Centra vadītājs atzīmēja, ka pasākums pagāja draudzīgā gaisotnē, vakara turpinājumā pasākuma dalībnieki un skatītāji dzēra tēju un dalījās iespaidos.

Krāšņs un neatkārtojams sanāca organizācijas “Fresh Juice” mini koncerts, kurš notika 15 februārī. “Fresh Juice” pārstāvji pastāstīja visiem klātesošiem par savas organizācijas darbību un izpildīja dziesmas no sava repertuāra. Pēc A.Ivanova vārdiem, koncertā piedalījās arī audzēkņi no bērnu patversmes “Priedīte”, Mūzikas koledžas studenti, kuri pasākuma nogalē visus priecēja ar klasiskās mūzikas priekšnesumu. Pēc oficiālās programmas visus ciemiņus gaidīja deju konkurss dzīvās mūzikas pavadījumā, bet paši veiklākie dejotāji tika apbalvoti ar mīļiem pārsteigumiem.

Jauniešu neformālās izglītības centra vadītājs atzīmēja, ka centra darbība ir ļoti daudzveidīga un interesanta, tas turpina attīstīties un pagaidām piesaista nelielu aktīvo jauniešu skaitu, tomēr dara to veiksmīgi.



Написать комментарий