Tiks apstrīdēta aģentūras “TAKA” direktora amatam izvēlētas kandidatūras apstiprināšana

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv ziņojis, ka 14.februāra Daugavpils novada domes sēdē ar vienbalsīgu deputātu balsojumu par tūrisma, atpūtas un kultūras aģentūras „TAKA” direktoru tika apstiprināts Rolands Gradkovskis.

Portāla Gorod.lv redakcijā tika saņemta informācija no kandidāta, kurš arī pretendēja uz šo amatu un plāno apstrīdēt novada domes lēmuma taisnīgumu.

Atgādināsim, ka uz direktora vakanci tika saņemti 15 pieteikumi, no kuriem visi tika uzaicināti uz 1.atlases kārtas interviju, konkurss sastāvēja no divām kārtām.

Pēc Pauliņa kunga vārdiem, atlases kārtu principi bija neskaidri, konkursantiem netika paziņots, kādu iemeslu dēļ kāds no viņiem tika nākamajā atlases kārtā, bet kāds – netika. Kā arī pēc Pauliņa kunga vārdiem, katra atlases kārtā komisijā bija dažādi cilvēki, sakarā ar ko rodas jautājums, kāpēc tiek mainīti komisijas locekļi, un rodas šaubas par pieņemtā lēmuma objektivitāti un par to, cik rūpīgi tika izvērtētas kandidatūras.

Kandidāts direktora amatam lūdza paskaidrojumus sakarā ar vairākiem jautājumiem, tomēr viņam mutiski tika atteikts sniegt paskaidrojumus. Tāpēc pagājušajā trešdienā, 13.februārī, viņš nosūtīja rakstisku pieprasījumu, kurā lūdza paskaidrot, kādā veidā tika atlasītas kandidatūras un kāpēc tika mainīts komisijas sastāvs. Šobrīd ir saņemts atteikums atbildēt uz minēto pieprasījumu.
Direktora amata kandidāts atteicās komentēt, ar ko tas varētu būt saistīts, jo pašlaik viņa rīcībā esot tikai mutiski argumenti, tomēr V.Pauliņš paziņoja, ka tiek sagatavota nepieciešamā informācija, lai šo jautājumu uzskatītu tiesa.


Написать комментарий