Tiek plānots iegādāties inventāru un aprīkojumu divu Daugavpils jauniešu klubu vajadzībām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Bērnu un jauniešu kluba „Jaunība” darbinieki izstrādājuši divus projektus un plāno saņemt tiem nepieciešamo finansējumu. Daugavpils pilsētas domes komiteju deputāti atbalstīja centra ieceri piedalīties Izglītības un zinātnes ministrijas konkursos.

Viena projekta ietvaros tiks iegādāts sporta un aktīvās atpūtas inventārs jauniešu kluba „Mezgls” vajadzībām. Projekta izstrādātāji atzīmēja, ka jauniešu klubs darbojas „zaļākajā” pilsētas mikrorajonā – Ķīmijā, un to apmeklē 270 cilvēki. Lai motivētu bērnus un jauniešus iesaistīties dažāda veida sporta aktivitātēs svaigajā gaisā un veicinātu jauniešu klubu un organizāciju sadarbību, projekta ietvaros tiek plānots iegādāties 15 slēpju komplektus, 10 soļošanas komplektus, 2 mobilos strītbola grozus un bumbas, kā arī organizēt apmācības un sacensības. Projekta realizācijai nepieciešami 3 917 lati.

Otrā projekta ietvaros tiek plānota Bērnu un jauniešu centra „Križi” aprīkošana jauniešiem lietderīga brīvā laika izmantošanai. Tiek plānots iegādāties datortehniku, audio un video tehniku, mēbeles, novusa un galda tenisa galdus, veikt sanitārā mezgla remontu. Projekta realizācijas rezultātā tiek plānots iesaistīt jauniešus kluba pasākumos un palielināt tā dalībnieku skaitu. Projekta iespējamais maksimālais finansējums – 4 140 lati.

Bērnu un jauniešu kluba „Jaunība” direktore Aina Jansone paziņoja, ka nesen realizētā līdzīgā projekta ietvaros tika iegādāts attīstošo spēļu komplekts invalīdu kluba audzēkņiem.  Tāpat tika iegādātas bumbas, lai spēlētu Boccia spēli, jo ar šāda veida bumbām var spēlēties bērni, kuriem nav pieejams neviens cits sporta veids.
 


Написать комментарий