Daugavpils teātra dāvana Starptautiskajā sieviešu dienā

Tuvojoties Starptautiskajai sieviešu dienai, Daugavpils teātris vēlas sveikt visas daiļā dzimuma pārstāves gaidāmajos svētkos un piedāvā īpašu akciju teātra apmeklējumam martā uz tipisko sieviešu komēdiju „Mīļās draudzenītes” un R.Paula mūziklu „Dāmu paradīze”.

Pērkot biļetes uz 1. marta izrādi „Mīļās draudzenītes”, katrs pircējs dāvanā saņems paildus bezmaksas biļetes, savukārt uz 8. marta R. Paula mūziklu „Dāmu paradīze” biļetes iespējams iegādāties ar 20% atlaidi.

Oļega Šapošņikova iestudētais mūzikls „Dāmu paradīze” ir stāsts par provinces meitenes likteni, kura devusies meklēt laimi modes un mīlestības galvaspilsētā Parīzē. Tomēr aiz pilsētas ārējās romantikas un krāšņajām vitrīnām slēpjas bargā konkurences, melu un liekulības pasaule. Tomēr mūzikla galvenajai varonei - «Zolā pelnrušķītei» Denīzai - izdodas iekarot laimi, nenododot savus ideālus. „Dāmu paradīze” ir mūzikls par cilvēka tieksmēm, mīlestību un modi. Lomās iejutīsies LNO soliste Ilona Bagele, pazīstamais lietuviešu solists Jeronimas Miļius, Nadežda Jermaka un Daugavpils teātra aktieri.

„Mīļās draudzenītes” ir tipiska sieviešu komēdija krievu valodā. Konkrētais iestudējums ir pazīstamā lietuvieša režisora Rolanda Atkočūna debija Daugavpils teātrī. Izrāde tapusi Amerikāņu drāmai raksturīgā manierē, stāstot par nopietnām lietām, kuras skatītājiem tiek pasniegtas ar vieglu humora noskaņu. Tā ir komēdija par senām draudzenēm, kuras sarīko ballīti, lai kārtīgi izklaidētos pirms kāzām, pat nenojauzdamas, ka kāzas nemaz nenotiks. Tas ir tikai nebeidzamas notikumu virknes sākums, kurā visa vakara garumā tiks iesaistītas senās draudzenes. Skatītājas būs sajūsmā, kungi – nedaudz apmulsuši. Galvenajās lomās K.Sidina, Ž.Lubgāne, K.Lučiņina, I.Kešiševa, I.Ivulāne-Mežale un S.Pavloviča.
 


Написать комментарий