Daugavpils skolas sporta nodarbībām varēs izmantot pilsētas baseinus un Ledus halles laukumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 21.februārī Daugavpils pilsētas domes Finanšu komitejas deputāti atbalstīja lēmumu par pašvaldības saistošo noteikumu koriģēšanu par Sporta pārvaldes sporta bāžu pakalpojumu maksu.

Sporta pārvaldes juriste Svetlana Pankeviča paskaidroja portālam Gorod.lv, ka minētais lēmums ļaus sakārtot sporta skolas audzēkņu Sporta pārvaldes kopmītņu lietošanas kārtību, kā arī pilsētas skolas varēs bezmaksas rīkot sporta nodarbības pilsētas baseinos, Ledus hallē un citās pilsētas sporta bāzēs.

S.Pankeviča paziņoja, ka iepriekš, pamatojoties uz sporta skolotāju iesniegumiem un saskaņā ar grafiku, sporta nodarbību laikā skolēni varēja izmantot sporta bāzes, tomēr tagad šis process tiks sakārtots, lai pilsētas bērniem un jauniešiem būtu vairāk iespēju sportot.

Nodarbību laikā dažāda vecuma skolēni joprojām varēs izmantot pilsētas baseinus, un šī procesa organizācijai nevajadzēs pārskaitīt pašvaldības līdzekļus no vienas pilsētas struktūras citā.

Skolas turpinās izmantot pilsētas sporta bāzes nodarbību, sacensību un sporta pasākumu organizēšanai, iepriekš iesniedzot pieteikumu Sporta pārvaldei. Varēs bez maksas izmantot arī Ledus halles laukumu, tikai vajadzēs atrisināt jautājumu ar slidām.

Galīgais lēmums tiks apstiprināts Domes sēdē 28.februārī, un pēc tam skolām tiks paziņotas jaunās kārtības nianses.


Написать комментарий