Divu dienu laikā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

22. un 23.februārī Latgales reģiona pārvaldē reģistrēti četri ceļu satiksmes negadījumi, kuru rezultātā cietuši 11 cilvēki – astoņi Daugavpilī un trīs Rēzeknes novadā.

22.februārī ap 11:30 Daugavpils novadā, Laucesas pagastā 1990.gadā dzimis vadītājs, braucot ar automašīnu BMW, uz slidenas brauktuves netika galā ar tās vadību, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā sadūrās ar pretim braucošo traktoru. Negadījumā cieta BMW vadītājs un divi pasažieri – 1992. un 1994.gadā dzimušie jaunieši. Viens no viņiem pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaists mājās, pārējie nogādāti slimnīcā uz ārstēšanos.

Tās pašas dienas pēcpusdienā, ap 15:30, Daugavpilī, 1993.gadā dzimis jaunietis, braucot ar automašīnu VW, Vidzemes-Aveņu ielu krustojumā nepalaida no labās puses pa galveno ceļu braucošo transportlīdzekli Peugeot. Sadursmes rezultātā cietuši pieci cilvēki – VW vadītājs, 1972.gadā dzimušais Peugeot vadītājs un abu automašīnu pasažieri (1993.g.dz.vīr., 1992. un 1976.g.dz.siev.). Cilvēki guva dažādas traumas.

22.februārī Daugavpilī reģistrēts ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīti četri transportlīdzekļi. Todien ap 20:55 Balvu-Vienības-Cietokšņa ielu krustojumā notika automašīnas Audi, VW, Opel un BMW sadursme. Pēc sākotnējas informācijas transportlīdzekļa Audi vadītājs veica Opel apdzīšanu, tajā brīdī VW vadītājs, kuram bija jādod ceļš, iebrauca krustojumā. Policija precizē visus negadījuma apstākļus un skaidro, kurš ir vainīgs notikušajā negadījumā. Par laimi šoreiz neviens nebija cietis. 


Написать комментарий